2012. április 24., kedd

13. "hármas"

Ma van az utolsó előtti kis összeállításom, és most megismerhetitek a német, a spanyol és a portugál énekest!

Németország

Roman Lob Düsseldorfban született, és most 21 éves. 2006-ban fedezték fel, egy német tehetségkutató műsorban, ahol bejutott a legjobb 20 közé. 2008-ban egy fiúcsapat tagjaként próbált kijutni a belgrádi versenyre, de nem ők bizonyultak a legjobbnak a német nemzeti döntőn. Idén, viszont már sikerült megnyernie a válogatójukat, és megkapta az esélyt arra, hogy igazán híres legyen a világon mindenhol. A döntőbejutástól nem kell félnie, mivel a nagy öt közé tartozik Németország is, így elődöntő nélkül kvalifikálódik.

Spanyolország

Pastora Soler egy spanyol-andalúz énekes és zeneszerző. Ő énekli egy népszerű mexikói sorozat betétdalát, az "időtlen szerelem"-ét. Most 33 éves az énekesnő, és már 9 stúdió albumot adott ki. A pop-ot és a flamenco-t tartja saját műfajának. 14 éves korában kezdett komolyabban az énekléssel foglalkozni.

Portugália

Filipa Sousa egy portugál énekesnő. 2003-ban debütált egy portugál csapat tagjaként. 2007-ben bejutott egy portugál zenei verseny legjobb 30 versenyzője közé, de sajnos nem sikerült kvalifikálnia magát az utolsó 15-be. 2008-ban megnyerte a ‘Grande Noite de Fado’-t.


Az utolsó előtti listám:

1. Roman Lob (Németország)
2. Filipa Sousa (Portugália)
3. Pastora Soler (Spanyolország)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése