2012. május 16., szerda

Próbálnak 4./2

Hamarosan elérünk a nagy kedvencemhez, de előtte még az észt Ott Lepland próbál. A produkció maradt olyan, mint a nemzeti döntőn volt. A háttér szerintem nagyon jóra sikerült, pont elég ehhez a dalhoz. Az énekes mögött van egy háttérénekesnő is, rajtuk kívül üres a színpad.


És dobpergés, Szlovákia következik. Egy igazi rockbandaként állt ki a színpadra Max Jason Mai és csapata. A háttér leginkább egy pókhálóra hasonlít, de pont jó ehhez a produkcióhoz. Nincs eszeveszett ugrálás, ordibálás, csak egy visszafogott előadás. Hangilag nagyon jó a szlovák énekes. Rajta kívül 3 gitáros, egy dobos és sok-sok hangfal van a színpadon. Arról, hogy milyen ruha lesz rajtuk, még semmit sem tudunk.


A rockos dal után nagy fordulatot véve Tooji dalát hallgathatta a közönség 40 percen keresztül. A produkció egy vokálossal és egy kis pirotechnikával kiegészülve ugyanaz volt, mint a norvég nemzeti döntőn. A füst még mindig belepi a színpadot, és amitől sokan féltek beigazolódott. Tooji nem igazán tudja visszahozni azt a formát hangilag, amit megszoktunk tőle.


Ezután Maya Sar próbája következett. Maya egy zongora előtt ül, csak úgy mint a dal videoklipjében. Majd a dal felénél feláll a hangszer elől. Rajta kívül senki sincs a színpadon, még háttérénekesek sem.


A litván Donny Montell is maradt a nemzeti döntős koncepciónál. Hangilag nem változott. A háttérben táncoló alakokat láthatunk.


Mára véget is értek a próbák, így most már több mint kevésbé ismerjük az összes előadó színpadi terveit.

Holnap már kevesebb idejük lesz, csak 30 percet kapnak az énekesek:

08:30 Montenegró
09:00 Izland
09:30 Görögország
10:00 Lettország
10:30 Albánia
12:00 Románia
12:30 Svájc
13:00 Belgium
13:30 Finnország
14:20 Izrael
14:50 San Marino
15:20 Ciprus
15:50 Dánia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése