2012. május 25., péntek

Kik esélyesek a győzelemre?

Egy kis esélylatolgatás következik.

Svédország
A svédek az idei favoritok, mindenki számára. Talán ők indulnak a holnapi döntőn a legnagyobb eséllyel. Pozitívum, hogy Loreen nagyon szerény, és az elődöntőben látszott rajta, hogy aggódik a továbbjutással kapcsolatban.

 Second Semi-Final: Green room images (Photo: Andres Putting (EBU))

Izland
Gréta és Jónsinak is van esélye. Igaz, őket nem sztárolják, de a hangi és látványi teljesítményük lehet elég lesz a győzelemhez. Izland még sosem nyert, épp itt lenne az ideje.

Szerbia
A szerb Zeljko sok pozitív visszajelzést kap a közönségtől. A tegnapi továbbjutása nem volt kérdéses, de a döntőben egy nagyon erős mezőnyben kellesz fellépnie, Írország és Ukrajna között.

Írország
Tavaly a Jedward formáció a 8. helyig jutott, és azért tértek vissza, hogy nyerjenek. A közönség imádja őket, és idén sokkal jobbak mind látványban, mind dalban.

 Emotions backstage with the ten winners (Photo: Andres Putting (EBU))

Oroszország
Az orosz nagyik leginkább a közönséget nyűgözték le. Az édes kis produkciójukkal mindenki szivébe könnyen belopják magukat. Vajon elég lesz a győzelemhez?

Rajtuk kívül még sok ország indul nagy eséllyel, de mégis ők azok, akiket a leginkább szeret a közönség. 

Saját véleményem:

Franciaország
Remek dal, egy remek előadással. Én talán akkor lennék a legboldogabb, ha jövőre a Párizsi Eurovíziós Dalversenyről kéne itt írnom!

Ukrajna
Gaitana hangja óriási, és az egész show is. Igazán kitettek magukért idén is az ukránok! Mindenképp boldog lennék, ha a Be my guest-et kéne a műsor legvégén meghallgatnom.

 Second Semi-Final: Green room images (Photo: Andres Putting (EBU)) 

Görögország, Ciprus, Románia
Ezt a három dalt, körülbelül ugyanannyira kedvelem, tehát nagyon! Mindegyik előadása remek, és hangilag is tetszenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése