2012. május 13., vasárnap

Próbálnak 1./2

Na akkor, folytatódnak a próbák egészen délután 4 óráig.

A román csapat Amszterdamban a playbacket választotta, és ezzel igazán elszomorította a közönséget. Szerencsére most nem kellett csalódnunk, mivel hozták a remek formájukat. A háttér elég egysíkúságra vall, mivel végig csak szíveket látunk különböző alakban, formában mozogni.


 Svájc a nemzeti döntőn hozott remek formáját adta vissza nekünk a színpadon újra. A legtöbben az ország kiesését jósolják, de szerintem még könnyen történhetnek meglepetések.


A belgák igazán kitettek idén magukért, mivel talán az egyik legszebb színpadképet tudták megalkotni Irisnek. A fények és a háttér együttesen egy kis csodaországba repítik a nézőt. Reméljük a kameraállások kellően megmutatnak majd mindent.


Egy -talán- nagybőgővel a háttérben énekelte el dalát Pernilla, a meglehetősen a TWiiNS tavalyiéra hasonlító ruhában. Nagy valószínűséggel ezt fogja viselni a versenyen is, persze pulóver nélkül. A háttér eltér az átlagos balladákétól, mivel a csillagos ég helyett egy felettébb vízre hasonlító csillogós dolgot látunk.



Mára már nem is maradt több előadó, jó pihenést nekik!

A holnapi menetrend:
Holnap még mindig az első elődöntő énekeseit láthatjuk a színpadon, és fellépési sorrendben.
08:00 Izrael
08:45 San Marino
09:30 Ciprus
10:15 Dánia
11:55 Oroszország
12:40 Magyarország
13:25 Ausztria
14:25 Moldova
15:10 Írország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése