2012. május 14., hétfő

Próbálnak 2./1

A mai próbák közül talán a legfontosabb mindenki számára a magyar fellépés, de erre várnotok kell egy kicsit, mert sorrendben haladunk.

Izrael kezdhette a mai napot. A tegnapi montenegrói kezdés elég szétszórtra sikeredett, ezt jobban megoldotta az izraeli csapat. A háttérben órákat láthatunk, a színpadon pedig az egész bandát. Pozitívum, hogy a vokálosoknak tényleg olyan idegölő hangja van élőben is, mint a stúdió verzión.


A sort a San-marinói lány, Valentina Monetta folytatta. Új koncepciót találtak ki neki. A színpadon rajta kívül még táncosok álltak. Egyiküknél volt egy gitár. Nem maradhatott el a már jól ismert laptop sem a kellékek közül. Valentina sokat javult hangilag, de még mindig nem a tökéletes. A junior szintű háttértől eltekintve élvezhető volt a produkció!


A következő a ciprusi Ivi volt, aki lehengerelte a közönséget. Remek koreográfiát készítettek neki, és a kicsit hamis éneklésen kívül nem is volt igazi gond az egész színpadi jelenlétével.


Az ebédszünet előtt még Dániának is sikerült egy próbát tartania. A csapat maradt a nemzeti selejtezőn megismert színpadképnél és a hajós sapkánál. A fények és a háttér is remekül meg lett csinálva.



Nem fogytunk ki az előadókból, hamarosan a csapat maradékát is megismerhetitek, a Compact Discoval együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése