2012. május 14., hétfő

Próbálnak 2./2

A próbák nem állnak meg, most következik az amire mindenki várt!

Talán az eddigiek közül a legnagyobb meglepetést a magyar csapat okozott nekem. Csaba mind hangilag, mind előadásmódilag rengeteget fejlődött. A próbáról a külföldi oldalak is dicsérően számolnak be, és Magyarország döntőben való helyét egyre jobban gondolják. A háttér narancs, kék és piros színekben játszik. A színpadon a vokálosokon és a bandán kívül nincs díszlet.


A magyarok remek próbája után következhetett az osztrák duó. Az alap gondolat nem változott, a színpad tele van rudakkal. Még 3 táncoslány is helyet kap a fiúk mellett a fellépésen. A "túlkoreografált" jelzőt még mindig nem mondhatjuk, de sokkal összeszedettebb a produkció, mint az, amit a nemzeti válogatón láthattunk a tőlük.


Moldova maradt a bolondos színpadképnél, de a bolondos jelmezekről nem sokat tudtunk meg, mert most csak átlagos, mindennapi ruhákban lépett színpadra a csapat.


Én a mai nap "legjobb próbája" díjat simán odaadnám a Jedwardnak. Egy nagyon eredeti dolgot választottak, mivel egy szökőkúttá volt átalakítva az emelvényük. Amin a dal elején még csak állnak, később már vizet lő ki magából! Nagy tapsot az ír testvéreknek, mivel a tavalyi ugrabugrálós koreográfiájuk után egy ilyen remek showt tudtak összehozni! A háttér is nagyon tetszik, mivel teljesen 3D hatású.


A mai próbáknak is a végére értünk, így itt a holnapiak menetrendje:

08:00 Szerbia
08:45 Macedónia
09:30 Hollandia
10:15 Málta
11:55 Fehéroroszország
12:40 Portugália
13:40 Ukrajna
14:25 Bulgária

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése