2012. május 16., szerda

Próbálnak 4./1

A mai nap több "várva várt" próba lesz. A sokak által győztesnek titulált Svédország mellett, az idei kedvencem, Szlovákia is ma tart próbát, remélem nem kellesz csalódnom.

Elsőként az idei verseny legfiatalabb énekese tarthatott próbát. A háttér fekete-fehér színekben pompázik, de a lámpáknak hála, piros színt is látunk. A dal vége fele, viszont sárga gömbök villannak fel a háttérben. A háttérénekesek hála nem viselik azokat a furcsa kalapokat. Eva pedig egy virágokkal díszített fehér ruhában lépett színpadra.


A következő a színpadon Horvátország volt. Az énekesnő mellett 2 táncos és 3 háttérénekes is helyet kapott a színpadon. A háttérben legtöbbször csak felhőket látunk, de a dal végén a két táncos felemel és kifeszít egy vászont, amin különböző színes motívumok jelennek meg, ez pedig nagyon feldobja a produkciót.


A várva várt svéd énekesre, Loreen-re került a sor. A produkció teljesen olyan maradt, mint a nemzeti selejtezőn. Csak annyiban más, hogy 3 háttérénekes is került a színpadra. A várva várt hóesés most elmaradt, de az élő showban még előkerülhet. A hátterek nem is használják, csak a dal vége fele jelennek meg rajta hópelyhek. A próbák során több hiba is csúszott az előadásba, de látszik, hogy Loreen az élő műsorra tartogatja az erejét!


Anri Jokhadze lehetett a következő. Egyébként sem szerencsés a győztesnek kinevezett dal után színpadra lépni, de az ő esetében a kiesés valószínűleg nem ennek a számlájára lesz írható, amennyiben Grúzia nem léphetne fel a döntőben. Az énekes mellett 5 táncos-énekesnő van még.


A kis szünet után a matrózcsapat lépett színpadra, Törökország. Az 5 táncos egy csónakot alkot Can Bonomo körül, aki most kivételesen jól énekelt. A háttérben szinte végig a hullámzó tengert láthatjuk, amin zötykölődik az énekes kis bárkája. Különösebb koreográfia nincs, viszont a jól ismert részeges kalóz produkciót nem adja elő az énekes.


Na, hamarosan jön a csapat másik fele! Nem kell sokat várni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése