2012. május 15., kedd

Próbálnak 3./2

A mai nap hamar véget ér, mivel már túl vagyunk a próbák felén, most jöjjön a következő 4 előadó.

A fehéroroszoknak hasonló hátterek készítettek, mint a mieinknek. A szörnyű jelmezektől eltekintve a produkció maradt olyan, amilyen eddig volt. Az énekes, a furcsa alakú mikrofon állványok, a 2 gitáros fiú és a doboson kívül igazán semmi nincs a színpadon. Az olasz származású énekesük a miénkhez hasonlóan kihasználja a kifutó lehetőségeit.


A portugál énekesnő 5 háttérénekessel áll a színpadon. A háttérben egy szép történelmi várost láthatunk, különböző színekkel feldobva. A vokálosok is kaptak egy kis produkciót, de a központban az énekesnő van mindig.


Gaitana táncosai felettébb őrült ruhákban léptek színpadra. A tavalyi angol csapatnál láthattunk 4 ezekhez hasonló led falat, amit a táncosok mozgatnak, és különböző motívumok, táncoló alakok jelennek meg rajta. Az énekesnő egy szolid fehér ruhában volt a színpadon, így még titokban tartják a jelmezt, amit viselni fog az élő adásban.


A bolgár énekesnő, ahogy ígérte egyedül áll majd a színpadon, csak úgy mint a nemzeti selejtezőn. Most még csak egy "átlagos" párduc mintás ruhában lépett színpadra. Számíthatunk egy kis pirotechnikára az élő adásban, de ez most elmaradt.



A mai nap hamar véget ért, én pedig megosztanám, hogy számomra ki bizonyult ma a legjobbnak. Ez egy megosztott első hely, mégpedig Kaliopi, Zeljko és a máltai Kurt Calleja között.

Holnap viszont hosszú lesz a próbák sora:

08:00 Szlovénia
08:45 Horvátország
09:30 Svédország
10:15 Grúzia
11:55 Törökország
12:40 Észtorzág
13:25 Szlovákia
14:25 Norvégia
15:10 Bosznia-Hercegovina
15:55 Litvánia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése