2012. május 15., kedd

Próbálnak 3./1

A harmadik nap is eljött, és a második elődöntős dalokat hozta. A mai napon olyan próbákat láthatunk, amik betöltik a színpadot (a legtöbbekre igaz, hogy a maximum létszámmal állnak a színpadra).

A második elődöntő próbáit Szerbia kezdhette. A színpad kék színben pompázik Zeljko mögött, akin kívül még 2 hegedűs, egy zongorista, egy dobos és egy furulyás is helyet kap a színpadon.


A következő a csodálatos hangú Kaliopi volt a színpadon, aki mint mindig remekül énekelt. A teljes sötétségből indul a műsor, és mindenki mozdulatlanul áll az énekesnőn kívül. 2 gitáros, 2 hegedűs és egy dobos is van a színpadon.


Joan Franka maradt a nemzeti válogatós koncepciónál, tehát az indián jelmeznél és a tábortűznél. Az énekesnőn kívül még van egy háttérénekes is a színpadon, és egy kis zenekar.


Málta ugyancsak kihasználta a színpadra vihető emberek számát, mivel Kurt Calleja-n kívül egy táncos, egy énekesnő, 2 gitáros és egy dobost is láthatunk a narancs és fekete színekben villódzó háttér előtt. A láb koreográfia nem maradhatott el a műsorból.


Hamarosan jön a próbák másik fele is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése