2012. május 7., hétfő

Füstbe ment terv

Ezzel a kifejezéssel lehetne a legegyszerűbben leírni, hogy mi is történt a Compact Discoval. Az alapkoncepció az lett volna Bakuban, hogy egy ledes földgömb áll a színpad közepén, amin különböző dolgok jelennek meg. A földgömböt sikerült is elkészíttetniük, de hamarabb is gondolkodhattak volna a következő lépésen. A csapat a facebook oldalán tette közzé, hogy a rendezők csillagokba nyúló összeget kérnek azért, hogy ezt sikerüljön színpadra állítaniuk. Hazánk képviselői, így egy óriási földgömbbel mit sem tudnak kezdeni.

Érdekes elgondolkodni, mi minden kerül pénzbe, ha csak a produkciót nézzük.

Egy, a miénkre hasonlító banda esetében a hangszerek színpadra szállítása is sok sok pénzbe fáj. Mivel csak a képeslap hosszával megegyező idő áll a rendelkezésükre, ezért nagyon sok ember szükséges ehhez a folyamathoz.
A pirotechnikai eszközöket is a legdrágább dolgok közé sorolhatjuk, talán pont ezért van, hogy Magyarország még jóformán sosem használta ki ezt a lehetőséget.
A led ruhák nem tartoznak a csillagos összegekhez, de veszélyes. Úgy értve, mint tavaly. Nagyon sok cécó van az ilyen eszközök működtetésével, és nem szerencsés, ha például pont a 3 perc közepén romlik el valami. Ezek mellett könnyen áteshetnek ezek a ruhák a ló "giccses" oldalára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése