2012. március 11., vasárnap

Portugália, Moldova. Svédország, Románia és Szerbia

Moldova




A szuper hétvége lezárása ként Moldova is döntött indulójáról! A zsűri és a televoting szavazatok 50/50 %-ban érvényesültek, így 22 pontal Pasha Parfeny - Lăutar című dala nyert! Sok szerencsét Moldova, egyébként már csak pár dal rejtegeti magát!







Svédország



A döntőben 10-en énekeltek, de csak egy ember vihette el a győztesnek járó címet. A 11 nemzetközi zsűri pontjai és telefonos szavazatok összesítése után kiderült hogy a győztes nem más mint Loreen az Euphoria című dalával! Sok szerencsét Svédország!







Portugália





 12 dalt hallgatott meg a portugál közönség tegnap! A legjobbnak Filipa Sousa bizonyult. Tavaly a Homens da Luta zenekart küldte Portugália, egy komédiás dallal, nem túl nagy sikerrel. Idén viszont egy új arcot mutatnak, ezzel a gyönyörű balladával!







Románia




Tegnap este még 15 román énekesnek volt esélye arra hogy Bakuban énekelhet, de a telefonos és zsűris szavazatok után Mandinga örülhetett a legjobban, mivel ő mehet Azerbajdzsánba májusban a Zaleliah című dalával!





Szerbia





Egy 21:00-tól kezdődő élő műsorban mutatta be dalát Szerbia, 2012-es képviselőjük nem más mint Željko Joksimovićés - ő képviselte Szerbia és Montenegrót 2004-ben - és a Nije ljuba stvar című dala!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése