2013. január 9., szerda

Novodomszky Éva lett A Dal műsorvezetője!

Mint azt a napokban már közzétettük, egyes pletykákra hivatkozva elkönyveltük, hogy D. Tóth Kriszta lesz A Dal műsorvezetője idén! Mivel a DTK-talkshow házigazdája felmondott az MTVA-nál, ebből kifolyólag nem fog részt venni az Eurovíziós Dalverseny magyarországi nemzeti döntőjének lebonyolításában sem. A közmédia Novodomszky Évát kérte fel erre a feladatra, akinek már nem kevesebb, mint hat éves tapasztalata van az Eurovíziós Dalversennyel, mivel 2007 óta minden évben ő ismertette a fesztivál döntőjében Magyarország pontjait. Így az először február 2-án jelentkező műsor házigazdái Novodomszky Éva és Gundel Takács Gábor lesz!


A Család-barát című műsor vezetője örült a felkérésnek, hiszen Gundel Takács Gáborral már rutinos párost alkotnak, ahogy elmondta: „Évek óta dolgozom együtt Gáborral az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán, általában ő az, aki kiutazik a nemzetközi döntőre, én pedig a stúdióból jelentkeztem be, de számtalan díjátadón is szerepeltünk már együtt, szeretek vele dolgozni" - mondta a Nők Lapja Cafénak Éva, aki néhány kulisszatitkot is elárult Gundel Takácsról. „Alapos, igen felkészült ember, aki a váratlan helyzetekre is remekül reagál. Na és a humora! Azért egyenesen rajongok, nem is emlékszem olyan közös munkára, ami előtt és után, sőt, sokszor közben, ne nevettetett volna meg!" 

A mai nap hazai vonatkoztatású híre még, hogy Péter Szabó Szilvia (ESC 2005, NOX) közzétette hivatalos facebook oldalán, hogy A Dal egyik február végi adásában találkozhatunk vele, mint vendégfellépővel!

Az MTVA január 14-én hétfőn teszi közzé a hazai válogatóba bejutott harminc dalt, melyet tegnap és ma válogatott ki a tíz tagú zsűri, a 244 beérkezett pályaműből!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése