2013. január 3., csütörtök

5. zsűritag: Rúzsa Magdi



FORRÁS: BLIKK.HU

Az Eurovíziós Dalverseny magyar indulóját kiválasztó műsorban a Megasztár harmadik nyertese és minden idők második legjobb eurovíziós eredményét elérő magyar énekesnő az egyetlen női tag lesz Rakonczai Imre, Walkó Csaba, Rákay Philip és Csiszár Jenő mellett.

– Ez egy olyan műsor, amely nem csupán az Eurovíziós Dalversenyről szól. Február 2-ától indul az M1-en. Persze a fő célja a legjobb dal kiválasztása, de emellett az énekesek és zenészek végre lehetőséget kapnak, hogy magyarul énekelve eljussanak a közönséghez. Magyarországon nincsenek zenés műsorok, miközben szomszédaink tévéműsorában a reklámok között lejátszanak egy-egy videoklipet – fejtette ki Magdi, aki 2007-ben képviselte Magyarországot az Eurovízión, és kilencedik lett. Emellett elhozott egy különdíjat, amelyet a többi szerző ítélt neki.

 – Nagyon megtisztel a felkérés, hiszen úgy gondolom, az Eurovíziós Dalversenyen igenis indulni kell. A fiatal énekesek és zenészek nagy része kevés elismerést kap, a nemzetközi versenyen való részvétel pedig jutalom azoknak, akik a legjobb dalt írták és adják elő. Ők legalább beleláthatnak, milyen az igazi nagy színpad, a profin összehangolt munka, és az egymásért – nemcsak az énekesért, zenekarért, de az országért – való izgulás.




1 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök neki, hogy Ő kapta meg azt az 5. széket! Persze sejthető volt, de így legalább már biztos! :)

    VálaszTörlés