2012. február 18., szombat

Sok dolog...

Sok dolog...
Ezen a hétvégén rengeteg döntés, dal bemutatás és selejtezés lesz. 

Döntők: 

Kezdjük a sort Ukrajnával, szomszédunkkal. Ma döntik el hogy ki állhasson Bakuban a színpadon, ezt egy 11:30-tól induló élő műsorban döntik el, ha szeretnéd megnézni akkor kattints ide





Lettország is ma választ, mégpedig egy este 18:00-tól induló show műsorban! Ha élőben szeretnéd megnézni akkor kattints ide.

Grúzia is dönt de nem ma este, hanem holnap, mégpedig egy 15:30-től kezdődő műsorban. Kattints ide ha éppen kedved támad egy kis grúz zenéhez.

Olaszország is dönt ma, mégpedig egy sok-sok éve népszerű Fesztivál segítségével, ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor ide kell kattintanod 21:00-kor!

Elődöntők:

Svédország ma még csak selejtez de ezt egy óriási több éve, lassan már hagyománnyá váló műsorban teszi! Ha kíváncsi vagy rá, akkor kattints ide 20:00-kor.



A litvánok is selejteznek, ma harmadjára ebben az évben! Ha kíváncsi vagy rájuk akkor ide kell kattintanod, de nyugi, még lesz egy elődöntőjük a döntő előtt!

Az észtek most kezdenek válogatni, még pedig az első 10 fős elődöntőjükkel, ahonnan 5 továbbjutó lesz, így 2 válogató után egy 10 fős döntőben válik el hogy ki is képviseli idén őket! Kattints ide este 20:35-kor.

Dal bemutató:


Horvátország egy kis egy órás műsor keretein belül mutatja be dalát, emellett a műsorban rengeteg eurovíziós sztárfellépő lesz látható, ha másért nem akkor legalább ezért megéri megnézni! Ha érdekel, akkor ide kattints este 20:00-kor!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése