2012. február 16., csütörtök

Magyarország


Múlt szombaton Magyarország döntött!


Magyarország eldöntötte kit szeretne májusban Bakuban látni a nagyszínpadon! A döntőt 2 elődöntő előzte meg - a két előző szombat este - és mindkettőben 10-10 előadó mutathatta be dalát, nagyobb és kisebb sikerrel. Mindkét elődöntő ugyanolyan felépítéssel zajlott,az előadók fellépés után meghallgatták a négy zsűritag véleményét és pontozták őket a zsűrik. Az összes fellépő dala után kialakult egy 10-es lista ami alapján 3 dal automatikusan tovább jutott a döntőbe, ezt követően megnyitották a szavazást és a szavazás lezárta után a legtöbbet kapott dal a három kiválasztottal együtt továbbjutott. Így összesen a 8 fő juthatott be a döntőbe ahol más volt már a műsor felépítése. A műsor elejétől szavazhattak a nézők, és ők juttattak tovább a 8-ból négyet, és a négyből szavazás alapján a zsűri választotta ki A Dalt!


A zsűrinek nem volt könnyű dolga, mivel talán a 4 legjobb dalt juttatta tovább a közönség és mégis egyet kellett választaniuk. A zsűri 2 szavazatát kapta meg a Compact Disco és ezzel elnyerték a jogot ahhoz hogy ők képviselhessék kis hazánkat az Eurovízió óriási színpadán!
A Compact Discot a válogató elejétől imádta a zsűri és a közönség egyaránt!




Magán véleményem:  Minden cikkem végén lefogom írni hogy mi a saját szubjektív véleményem a cikkben írottakról, ezt azért a szöveg végén teszem hogy ha valaki nem kíváncsi a véleményemre akkor annak ne kelljen kerülgetnie a megjegyzéseimet.

Szerintem a zsűri jól döntött mivel a Compact Disco dala szerethető és nem lehet rá azt mondani hogy rossz de vannak kis gondok vele, például az élőben való éneklésen még sokat kell csiszolniuk és még egy kis koreográfia is jól jönne, de egyébként nem tartom rossz választásnak!

Viszont, én mást választottam volna, mégpedig a Király testvéreket. A daluk remek, látszik hogy amerikai mű, egyszerűen tökéletes, a színpadképükön nagyon meglepődtem mivel olyan dolgot vittek bele ami eszembe se jutott volna és mégis milyen jó lett! Nagyon szerethetőek ezzel a "3 testvér"  dologgal és a "kártya emberek" is nagyon királyak a háttérben!
Viszont a C. D.-ban sem fogunk szerintem csalódni!


Ben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése